Associació Si vis pacem, para ludum

Patres et Conscripti!


Al febrer de 2008, un grup d’amics amb una afició comú, els jocs d’estratègia i simul·lació, que ens haviem conegut de les formes més diverses i extravagants (alguns a través de webs especialitzades en jocs d’estratègia dels Estats Units, altres participant a jornades de Clubs situats a Barcelona…) vam reunir-nos per a jugar un parell de partides paral·leles a un joc anomenat “Repvblic of Rome”.

 

Arran d’aquella activitat, se’ns va passar pel cap organitzar, en el si de la “TARRACO VIVA” una mostra de jocs d’estratègia ambientats en l’època romana. L’Ajuntament de Tarragona va rebre molt bé la idea i l’activitat, que vam anomenar “SI VIS PACEM PARA LVDEM” va resultar tot un èxit, amb noves coneixences i el conseqüent augment del grup de jugadors.

 

Aviat va sorgir la necessitat de crear una Associació. L’Ajuntament ens demanava quina associació ens representava per a incloure-la al programa d’activitats, els visitants també ens preguntaven a on es podien dirigir…

 

Encara van haver de passar dos anys, concretament fins el dia 14 de juliol de 2009 -aniversari de la presa de la Bastilla- però finalment, ho vam aconseguir, “SI VIS PACEM PARA LVDEM” continuava essent un grup d’amics, bastant més gran que al començament, però, a més a més, es convertia en una Associació.

 

Aquest és el primer fruit d’aquesta nova etapa, esperem que els Deus ens siguin favorables! -jo n’estic segur!-

 

—————

 

Patres et Conscripti!

 

En febrero de 2008, un grupo de amigos con una afición común, los juegos de estrategia y simulación, que nos habíamos conocido de las formas más variadas y extravagantes -algunos a través de webs especializadas en juegos de estrategia de los Estados Unidos, otros participando en jornadas de Clubs situados en Barcelona…- nos reunimos para jugar un par de partidas paralelas a un juego denominado “Repvblic of Rome”.

 

A partir de aquella actividad, se nos pasó por la cabeza organizar, en el seno de la “TARRACO VIVA” una muestra de juegos de estrategia ambientados en la época romana. El Ayuntamiento de Tarragona recibió muy bien la idea y la actividad, que bautizamos como “SI VIS PACEM PARA LVDEM” resultó todo un éxito, con nuevos conocidos y el correspondiente aumento del grupo de jugadores.

 

Enseguida surgió la necesidad de crear una Asociación. El Ayuntamiento quería saber que asociación nos representaba para incluirla en el programa de actividades, los visitantes también nos preguntaban donde podían dirigirse…

 

Aún tuvieron que pasar dos años, concretamente hasta el día 14 de julio de 2009 -aniversario de la toma de la Bastilla- pero finalmente, lo hemos conseguido, “SI VIS PACEM PARA LVDEM” seguía siendo un grupo de amigos, bastante más grande que al principio, pero, además, se convertía en una Asociación.

 

Éste es el primer fruto de esta nueva etapa, esperemos que los Dioses nos sean propicios! -yo estoy seguro!-.

 

 

 

Haz clic en "iniciar sesión"

para editar tu nueva página web